Τουριστικός Οδηγός Μάνης

Maison Viros

Maison Viros

Περιοχή: Καρδαμύλη, Μεσσηνία
Τ.Κ.: 24022
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλέφωνο: -
Fax: -
Κιν: (+30) 6972 098289
Τύπος: -
Αριθμός Δωματίων: 4
Περίοδος Λειτουργίας: Όλο το χρόνο

Ιστοσελίδα: http://www.maison-viros.com

 

Tο Μεζών Βυρός, ένα μικρό συγκρότημα παραδοσιακά χτισμένων οικιών διακοπών που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2007. Το Μεζών Βυρός βρίσκεται σε μια από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες του χωριού μας: στην είσοδο της Καρδαμύλης, στη δυτική πλευρά του περίφημου φαραγγιού του Βύρου, λίγο πριν αυτό καταλήξει στη θάλασσα. Στη σκιά του επιβλητικού Ταύγετου, ο επισκέπτης του Μεζών Βυρός έχει θέα τόσο προς το μοναδικό οχυρωματικό οικισμό της παλιάς Καρδαμύλης και την Ομηρική ακρόπολη, όσο και προς το Μεσσηνιακό κόλπο...

Το Μεζών Βυρός αποτελείται από τέσσερις επιπλωμένες κατοικίες οι οποίες έχουν χτιστεί με γνώμονα την ιδιαίτερη αισθητική της μανιάτικης αρχιτεκτονικής και την αρμονική ένταξη τους στο περιβάλλον. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον επισκέπτη τη δυνατότητα να απολαύσει μια ξεχωριστή περίοδο διακοπών μέσα σε ένα άνετο και ασφαλή περιβάλλον.

Ιδιαίτερη σημασία δώσαμε στον περιβάλλοντα χώρο. Η κάθε κατοικία διαθέτει αυτόνομο κήπο με λουλούδια και αρωματικά φυτά της περιοχής μας. Με μεγάλη ευαισθησία διαφυλάξαμε τα δέντρα του κτήματος που προυπήρχαν: ελιές, αμυγδαλιές, πορτοκαλιές, συκιές... κάποια από αυτά απροσδιόριστης ηλικίας. Οι κοινόχρηστοι χώροι μας προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες: η διακριτική πισίνα, οι πλινθόκτιστες πεζούλες, οι περιποιημένες αναβαθμίδες δίνουν την ευκαιρία να πιείτε τον καφέ σας, να διαβάσετε το βιβλίο σας, να παίξετε με τα παιδιά σας, ή να απολαύσετε ένα θαυμάσιο ηλιοβασίλεμα.

Από το συγκρότημα μας υπάρχει πολύ εύκολα πρόσβαση σε όλες της παραλίες του χωριού μας και της γύρω περιοχής. Για τους λάτρεις της πεζοπορίας, μερικές από τις πιο όμορφες διαδρομές της περιοχής ξεκινούν μέσα από το φαράγγι και η διεύθυνση του Μεζών Βυρός πολύ πρόθυμα θα σας τις δείξει. Στα 70 μέτρα υπάρχουν σούπερ μάρκετ και τράπεζα.

 

Αριθμός ΜΗΤΕ - EOT License Number (G.N.T.O.): 1249Κ91000245800


  
greekenglish

 

 

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας για να σας ενημερώνουμε για προσφορές ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών γραφείων καθώς και για εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη Μάνη